Jídlo na cesty bez starostí, pochvalují si výherci EXPRES MENU
8. prosince 2024
20 snímků
„S EXPRES MENU mám tu nejlepší zkušenost. Nakupuji tady každý rok, protože jezdíme hodně kempovat a pravidelně využíváme hotová jídla. Dcera má oblíbenou svíčkovou, boloňská omáčka je luxusní – možná lepší, než bych zvládla doma. A samozřejmě nesmím zapomenout na hovězí guláš,“ sdělila Jana Elraei Kozáková. „Díky tomu, že budget na nákup je velký, tak určitě vyzkoušíme i nějaké novinky, ale zatím nevím co,“ dodala žena, která stejně jako oba další výherci správně odpověděla na soutěžní otázku.
Má EXPRES MENU v nabídce více dvouporcových jídel, jednoporcových jídel nebo je v obou kategoriích počet druhů stejný? Správná odpověď byla dvouporcových. „Šla jsem na jistotu, spočítala jsem si to na webu,“ usmívala se Jana. Podobně si odpověď zjistila i Andrea Svobodová, zatímco za Ondřeje Junka hlasovala a zaregistrovala jej do soutěže jeho žena.
„Každý rok jezdíme s partou na cyklistickou dovolenou, nejsme žádní velcí kuchaři, takže EXPRES MENU využíváme v podstatě celý týden,“ popisuje Ondřej svou zkušenost s jídlem ze sáčku s tím, že nejradši má všechno, v čem je kuře. V podnikové prodejně Poříčí měl ovšem dopředu jasně dané instrukce, jak s výhrou naložit. „Tentokrát jsem vybíral podle seznamu, jak mi ho napsala manželka,“ usmíval se. A za dva tisíce toho byla pořádně plná taška.
„To já bych chtěl vyzkoušet zvěřinu,“ prohodil naopak manžel paní Svobodové, které jí v EXPRES MENU dělal doprovod. Společně zažili první velkou zkušenost s hotovkami z trutnovské firmy letos v létě. „Jeli jsme s dalšími třemi páry auty na dovolenou do Itálie a když jsme večer vyndali jídlo, zjistili jsme, že všichni si vezeme EXPRES MENU,“ vyprávěla Andrea Svobodová. Oni měli guláš, maso tří barev, boloňskou a kari s tofu. „Myslím, že když člověk takhle jezdí a chce si dát plnohodnotné jídlo někde, kde nic není, tak je to úplně suprová varianta,“ dodal její manžel.
Michal Bogáň
michal@trutnovinky.cz
Foto: Michal Kriegler